Staţiunea Mamaia aşteaptă 20.000 de turiști în minivacanţa de 1 Mai

Stațiunea Mamaia așteaptă 20.000 de turiști în minivacanța de 1 Mai, în condițiile în care numai în noaptea de 1 Mai în zona de cluburi numărul estimat al turiștilor este de peste 15.000 de persoane, potrivit viceprimarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
„După estimările noastre cred că cifra preconizată de 30.000 de turiști pe litoralul românesc va fi depășită cu mult. Eu vă spun că în stațiunea Mamaia, numai în noaptea de 1 Mai, în zona de nord, în zona de cluburi vor fi peste 15.000 de oameni”, a spus Decebal Făgădău, cu prilejul vizitei pe litoral a ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Florin Jianu.
Viceprimarul a declarat că în stațiunea Mamaia se așteaptă la 20.000 de turiști.
De asemenea, Decebal Făgădău a spus că pentru a se finaliza lucrările la infrastructura din stațiune este nevoie de o ordonanță de urgență pentru o prelungire până la 15 iunie a perioadei în care se poate lucra. Lucrările la infrastructura din stațiune includ și pavarea zonei de promenadă.
Potrivit sursei citate, pe data de 1 Mai va fi inaugurată prima pasarelă din stațiune.
Lucrările la infrastructura din stațiune sunt realizate cu fonduri europene.
Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism, Florin Jianu, efectuează, luni și marți, o vizită de lucru în stațiunile de pe litoralul românesc. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata