Suceava: Turismul va fi promovat sub sloganul „Hai în Bucovina”

Turismul în judeţul Suceava va fi promovat sub sloganul ”Hai în Bucovina!”, în baza unei noi noi strategii ce va fi elaborată de Consiliul Judeţean.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că intenţia CJ Suceava este de a amplasa panouri de promovare a Bucovinei prin care turiştii să fie atraşi să viziteze această zonă.

”Intenţia noastră este să facem o publicitate decentă, dar o publicitate atrăgătoare pentru cei care doresc să viziteze Bucovina. Această zonă este din ce în ce mai atractivă şi trebuie să creăm şi această infrastructură care să-l ia pe călător de la intersecţia cu judeţul Iaşi şi să-l aducă în Suceava, sau de la intersecţia de la Bistriţa spre Cluj şi să-l aducă aici la noi”, a explicat Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a spus că sub sloganul ”Hai în Bucovina!” va fi desfăşurată o campanie de reclamă şi publicitate în cadrul căreia va fi prezentată oferta judeţului pentru turişti.

Totodată, administraţia judeţeană pregăteşte proiectul ”Crăciun în Bucovina”, care, în acest an, ar urma să se realizeze pe fonduri europene.

”Vrem ca în această iarnă proiectul ‘Crăciun în Bucovina’ să fie finanţat pe fonduri europene. Vrem o acţiune consistentă, pe care dorim să o pregătim de pe acum, în aşa fel încât Bucovina să fie o atracţie turistică de primă mână pentru România”, a spus Flutur.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata