Tăierea salariilor a readus vacanţele cu preţ redus

– Operatorii din turism au prelungit înscrierile timpurii până la finele lunii mai. Pachete mai ieftine se găsesc pentru destinaţii ca Turcia, Bulgaria şi Grecia.

.
Ofertele de înscrieri timpurii au primit prelungiri până la finele lunii mai. Asta după ce operatorii de turism au constatat că, odată cu dispariţia acestora, la finele lui aprilie, vânzările s-au prăbuşit drastic. Ca să-i convingă pe români să uite de scăderile salariale, agenţii le-au repus pe tapet reducerile, notează Evenimentul Zilei.

Destinaţiile care au reduceri de înscrieri timpurii în această perioadă sunt Turcia, Bulgaria şi Grecia. „Pe Antalya, de exemplu, vânzările au scăzut cu 30% după dispariţia ofertelor speciale”, spune Alin Burcea, de la Paralela 45. Dacă lunile trecute, reducerile ajungeau până la 30%, acum acestea nu mai depăşesc 15%.

Generoşi în oferte speciale sunt grecii. Pentru Creta, de exemplu, tariful pentru o săptămână de vacanţă, cu demipensiune, porneşte acum de la 289 de euro/ persoană, faţă de 329 de euro/ persoană – tariful standard şi este valabil pentru plecările din 9, 16 şi 23 iunie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata