Târgul de Turism al României va reuni 280 de companii din 24 de ţări

Târgul de Turism al României va reuni, în perioada 13 – 16 martie, 280 de companii din 24 de ţări, se arată într-un comunicat al Romexpo.

Târgul de Turism al României va ocupa o suprafaţă expoziţională de aproximativ 16.000 de metri pătraţi şi va oferi românilor o ofertă variată de vacanţe la preţuri accesibile. Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% şi pot ajunge chiar şi până la 50% în cazul ofertelor early booking.

Deşi Grecia, Spania, Turcia şi Bulgaria rămân, în continuare, printre destinaţiile preferate ale românilor, conform agenţiilor de turism, operatorii au pregătit şi destinaţii exotice pentru acest an. Cei care vor sa viziteze India vor plăti aproximativ 1.000 de euro de persoană pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile în China porneşte de la 900 de euro.

Vizitatorii vor regăsi la Târgul de Turism al României pachete speciale pentru familii, iar copii beneficiază de până la 25% reducere la costul biletului şi al cazării pentru excursiile la Disneyland Paris.

Pentru doritorii de vacanţe autohtone, hotelurile şi pensiunile atât de pe litoral cât şi din zonele de munte sunt pregătite să primească turiştii în timpul vacanţei pentru Sărbătorile Pascale dar şi pe timpul verii. În acest an revin în atenţie staţiunile balneoclimaterice, care au beneficiat de investiţii semnificative în ultimul timp.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) — Romania şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

În aceeaşi perioadă, la Romexpo, vor mai avea loc Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă şi terpaii complementare dar şi IMM Forum, cel mai complex eveniment B2B din România adresat IMM-urilor.

Programul de vizitare va fi, în perioada 13 — 15 martie 2014, între 10.00 — 18.00, iar în data de 16 martie, între orele 10,00 — 16,00. Preţul biletului de intrare este de 15 lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata