Tarife începând cu 19,9 lei de la Bucureşti pe Litoral, cu Trenurile Soarelui

31

CFR Călători anunță tarife începând cu 19,9 lei, de la București Nord pe Litoral, cu Trenurile Soarelui, în oferta Bilet de Weekend, la trenurile Regio sau InterRegio.

Potrivit unui comunicat al companiei, la oferta Bilet de Weekend, din București Nord spre și dinspre Litoral tariful este de
19,9 lei/ sens/ călătorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio.

CFR Călători recomandă achiziționarea anticipată a biletelor la Trenurile Soarelui pentru a putea beneficia de oferte comerciale avantajoase. În funcție de perioada de anticipație cu care este achiziționat biletul, reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipație de 6 zile și ajung până la 25% pentru anticipația de peste 21 de zile, respectiv 45,13 lei. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipație se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online.

Durata călătoriei de la București spre Litoral este de o oră și 58 de minute.

Alte reduceri acordate de CFR sunt: 25% reducere prin Cardul Tren Plus, între 10% și 25% reducere cu oferta Minigrup 2 — 5, între 15% și 35% reducere cu oferta Biletul de weekend, între 25% și 50% reducere cu oferta Cartea VSD, între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia — Brașov și retur, între 10% și 20% reducere la călătoria cu trenuri succesive, reduceri de până la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane.

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil până la data de 15 septembrie și cuprinde peste 44 de trenuri spre și dinspre Litoral și Delta Dunării. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News