Tarifele practicate de agenţiile de turism membre ANAT rămân neschimbate pe toată durata sezonului estival

Agențiile de turism membre ANAT nu modifică de la 1 iulie prețurile pentru vacanțe, iar aceste tarife, negociate încă de la ‘Bursa Litoral’ și lansate în noiembrie 2013 în cadrul programului ‘Înscrieri Timpurii’, vor rămâne neschimbate pe toată durata sezonului estival 2014, informează Asociația Națională a Agențiilor de Turism, printr-un comunicat remis, luni.

‘Informațiile din presă referitoare la creșterea prețurilor se referă strict la prețul de la recepție, pe care fiecare agent economic în parte (structură de cazare) îl poate schimba după cum dorește, în funcție de diverși factori, cum ar fi cererea din partea turiștilor sau agențiilor de turism sau situația meteorologică. Nu există o dată anume la care unitățile de cazare să-și modifice unanim și dirijat tarifele practicate la recepție, acest mecanism fiind unul dinamic și dependent de politica de management a fiecărui hotelier în parte’, se precizează în comunicat.

Acesta menționează că tarifele de cazare la unitățile de pe litoral, la agențiile de turism membre ANAT rămân neschimbate.

‘Continuăm să atragem turiști prin tarife atractive, programe și oferte speciale, condiții de cazare pentru toate bugetele și o serie bogată și atractivă de evenimente în toate stațiunile de pe Litoral”, afirmă Corina Martin, președinte Asociația Litoral — Delta Dunării. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata