TAROM reia din 5 aprilie zborurile către aeroportul Zaventem-Bruxelles

23

Zborurile companiei TAROM cu destinaţia Bruxelles vor fi reluate, parţial, de marţi, 5 aprilie, ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem, informează, luni, operatorul aerian.

Începând cu această dată, respectiv 5 aprilie, compania TAROM va relua operarea cursei RO 373/4 — Bucureşti — Bruxelles (Zaventem) — Bucureşti, care va fi efectuată cu un avion Airbus A318. Pasagerii care deţin un bilet pentru zborul RO 371/2 în perioada 5 — 8 aprilie 2016 vor fi rerutaţi pe zborul TAROM RO373/4, care operează conform următorului orar: RO 373 Bucureşti — Bruxelles 16,50 — 18,40 şi RO 374 Bruxelles— Bucureşti 19,25 — 23,05.

„Ținând cont de faptul că aeroportul Zaventem este parţial operaţional, pentru moment, sunt anumite restricţii pe aeroport şi, de aceea, pasagerii sunt rugaţi să consulte, înaintea călătoriei, site-ul aeroportului BRU. www.brusselsairport2203.be”, atrage atenţia TAROM, într-un comunicat .

Potrivit sursei citate, o serie de restricţii vizează faptul că pasagerii trebuie să aibă boarding pass-ul sau rezervarea printată pentru a li se permite accesul în zona de check-in, însoţitorii pasagerilor nu au acces în aeroport cu excepţia celor ce însoţesc pasagerii cu mobilitate redusă, transportul public nu a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private şi taxiuri, iar serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdată (serviciul de minor neînsoţit sau cel de transport al animalelor).

„Pentru detalii referitoare la programul de operare al zborurilor TAROM pasagerii se pot adresa: agenţiilor de turism de la care au cumpărat bilete, oricărei agenţii TAROM www.tarom.ro/contact/agentii-nationale/, la Call Center TAROM — 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti), 021/204.64.64, 021.303.44.00 (pentru pasagerii din România) www.tarom.ro/contact/. Recomandăm pasagerilor noştri să consulte în permanenţă informaţiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de călătorie de pe întreg teritoriul belgian”, adaugă TAROM.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata