Top 10 gadgeturi pentru călătorii

Reîncep călătoriile prin țară și peste hotare, așa că, după mai bine de un an de zile, oamenii vor putea să meargă în vacanțe și excursii în locurile preferate. Pentru ca aceste experiențe turistice să fie cu adevărat memorabile, vă prezentăm în continuare 10 gadgeturi pe care să le puneți în bagaj atunci când plecați la drum prin lume: 

  • Trepied & Selfie stick

Fotografiile sunt martorii vacanțelor voastre și păstrează amintirile unor aventuri și călătorii pe toate meridianele. Pentru ca aceste mici opere de artă fotografică să fie așa cum vă doriți, echipați-vă cu un trepied și un selfie stick, pentru pozele artistice și cele de grup.

  • Multi-adaptor pentru călătorii

Atunci când călătoriți peste mări și țări este recomandat să vă luați în bagaj un multi-adaptor, care să vă permită utilizarea prizelor indiferent de caracteristicile infrastructurii locale de energie Alegeți un model de adaptor cu încărcător USB dublu, ca să fie util și la încărcare telefon, tabletă sau cameră foto-video. 

  • Încărcător portabil

O variantă simplificată o reprezintă încărcătorul portabil, care este un must-have al rucsacului pentru excursii în natură. Designul compact și eficiența crescută îl fac preferatul excursioniștilor de toate vârstele.  

  • Dronă

Frumusețea locurilor pe care le vizitați merită redată în cele mai mici detalii, dar și în imagini de ansamblu, pentru care se recomandă o dronă bună, de exemplu DJI Mini 2 Fly More Combo, cu o performanță impresionantă și o calitate uimitoare a imaginii. Echipați-vă cu un astfel de dispozitiv și  videoclipurile creative vor fi la doar câteva clickuri distanță. 

  • Cameră foto

Dacă nu sunteți familiarizat cu tehnologiile mai complicate pentru manevrarea unor drone, acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți bucura de amintirile vacanțelor imortalizate în imagini spectaculoase. Luați în bagaj o cameră foto/video sport, pe care să o utilizați în excursiile pe care le faceți împreună cu familia. Dacă mergeți într-o destinație exotică, merită să alegeți o cameră subacvatică, utilă la piscină, în largul mării sau al oceanului.  

  • Router wireless

Pentru că veți dori să fiți online și atunci când călătoriți, este util un router wireless, care rezolvă problema conectivității, indiferent de regiunea în care ajungeți. Alegeți un model compact, capabil să partajeze conexiunea la internet 3G/4G oriunde există acoperire, indiferent dacă aveți sistem de operare iOS sau Android.

  • E-book

Pasiunea pentru citit a trecut pe planul al doilea, mai ales în zilele în care sunteți ocupați de dimineață până seara. Dar în călătorii și vacanțe vă puteți răsfața cu o carte bună, pe care probabil vă gândiți de luni de zile să o începeți. Pentru că nu-i loc în bagaj pentru cărți în format fizic și nici n-ați avut timp să le cumpărați, optați pentru un gadget util: un e-book, adică un device care funcționează precum o carte electronică.  

  • Smartwatch

Sunteți o persoană activă, iar programul din călătorii și concedii nu face excepție. Achiziționați un smartwatch care să vă monitorizeze activitatea fizică, inclusiv la înot și scufundări. Alegeți un model cu barometru și senzor de ritm cardiac, capabil să măsoare bătăile inimii, nivelul de stres și chiar saturația de oxigen din organism. 

  • Husă de telefon rezistentă la apă

Reprezintă un gadget foarte util atunci când călătoriți, pentru că vă protejează telefonul de ploaie, zăpadă, nisip, praf și cu ajutorul ei puteți să faceți fotografii sub apa. Permite folosirea tuturor funcțiilor telefonului inclusiv touchscreen-ul,  iar spatele este transparent, pentru a putea face fotografii sau a filma cu ușurință.

  • Boxă portabilă 

Atmosfera relaxată și veselă într-o călătorie este asigurată de un fond sonor agreabil, iar o boxă portabilă poate transforma o seară oarecare într-o petrecere pe cinste. Trebuie doar s-o conectați la un smartphone și să accesați canalul preferat de muzică online.

Achiziționați aceste gadgeturi pentru călătorii și bucurați-vă de aventura cunoașterii unor destinații noi, pe care le vizitați pentru prima dată, sau de plăcerea revederii locurilor favorite, care v-au lipsit atât de mult în ultima perioadă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata