Turiştii se îmbracă în cafea la mare

Cine a visat vreodată ca trupul să-i fie împachetat minute bune în cafea verde, să beneficieze de un masaj cu pietre vulcanice sau să facă o baie cu struguri poate să-şi vadă acum dorinţele devenite realitate, pe litoralul românesc, în staţiuni ca Mamaia, Eforie Nord sau Neptun-Olimp. Centrele de relaxare SPA din România câştigă an de an teren datorită gamei largi de servicii pe care le oferă. În staţiunile de pe litoral astfel de centre sunt puţine şi, totuşi, nu la fel se poate spune despre numărul celor care merg la SPA, scrie România liberă.

În căutarea tinereţii veşnice

Doamnele care vor să se răsfeţe cu un masaj de relaxare achită pentru o şedinţă de 50 de minute 60 lei, iar cele care vor să scape de celulită scot din buzunar pentru o şedinţă cu aceeaşi durată 70 lei. Lista cu servicii este completată cu modalităţi tradiţionale de relaxare, cum ar fi: masajul cervical şi facial, tratament pentru picioarele obosite, reflexoterapie, dar şi cu unele mai puţin obişnuite.

O şedinţă de o oră de împachetări cu nămol rece costă 70 lei, două ore de împachetări cu cafea, 85 lei, în timp ce pentru aplicarea unei măşti corporale cu alge şi extract de struguri se plătesc 85 lei. Cine urmează ritualul complet de relaxare şi înfrumuseţare care durează o oră şi jumătate achită 150 lei.

Caviar şi aur, folosite în numele frumuseţii

Din gama de tratamente puse la dispoziţia clienţilor, pentru o şedinţă de tratament antiîmbătrânire denumit Lift Absolut clienţii achită 55 euro, iar pentru trei astfel de şedinţe, 155 euro. În schimbul a 140 euro, doamnele beneficiază de împachetare cu cafea verde, masaj, hidromasaj şi fitness. SPA-ul nu se adresează numai femeilor. Bărbaţii îşi pot regăsi senzualitatea printr-un tratament cu ghimbir.

În programele anticelulitice se folosesc ciocolată, struguri, ceaiul verde. Şi dacă pentru masajele de relaxare se utilizează diverse uleiuri aromatice, pentru un peeling corporal se folosesc săruri marine caraibiene, struguri, cafea şi… pudră de aur.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata