Un număr record de 1,27 milioane de turişti străini au vizitat Japonia în luna iulie

Numărul turiștilor străini care au vizitat Japonia în luna iulie a acestui an a crescut cu 26,6 % față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la circa 1,27 milioane de persoane, au relevat miercuri date guvernamentale, preluate de Kyodo.

De asemenea, numărul total al turiștilor străini care au vizitat Japonia în primele șapte luni ale anului a înregistrat un record de 7, 53 milioane, potrivit datelor furnizate de Organizația Națională a Turismului din Japonia.

Acest record de turiști străini se datorează creșterii numărului de zboruri internaționale pe aeroportul Haneda din Tokyo și intensificării numărului de curse charter din statele Asiei.

China a fost țara cu cei mai mulți turiști care au vizitat Japonia în luna iulie (aproximativ 281.200), de două ori mai mulți decât anul trecut, sosiți în principal la bordul vaselor de croazieră de lux. Pe locul al doilea s-a situat Taiwanul, cu 279.300 de turiști, într-o creștere de 17,1% față de anul trecut, iar pe locul al treilea Coreea de Sud, cu 250.600 de turiști în luna iulie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata