Vacanţe la mare la preţ redus! 219 lei pentru şase nopţi de cazare la trei stele!

De saptamana viitoare, mai exact din 16 august, poti cumpara bilete la pret redus pentru o vacanata la mare incepand cu 1 septembrie! Daca optezi pentru bilete putin mai scumpe, cu mic dejun inclus, pe acestea le gasesti deja de vanzare la agentiile de turism!

Cea de-a 19-a editie a programului „O saptamana la mare” va fi lansat, la 1 septembrie, de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR). Turisti vor putea plati, pentru sase nopti de cazare, in functie de clasificarea hotelului, intre 159 si 399 de lei.

Potrivit FPTR, programul „O saptamana la mare”, va incepe odata cu punerea in vanzare a biletelor de odihna in agentiile de turism, scrie Incont.ro.

Conform sursei citate, anul acesta, vor fi puse la dispozitia turistilor aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe serie, in 38 de hoteluri de una, doua, trei si patru stele de pe tot litoralul romanesc.

Tarifele pentru sase nopti de cazare, fara servicii de masa, sunt de 159 de lei de persoana pentru sejur la un hotel de o stea, 189 de lei de persoana pentru sejur la un hotel de 2 stele, respectiv, 219 lei de persoana pentru sejur la un hotel de trei stele.

Citește și
1 Comentariu
  1. ioana spune

    e scump, mai bine stai la particular, e muuuuuuult mai ok.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata