Wizz propune bilete de avion cu 20% mai ieftine pentru vacanta de Paste

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si cel mai mare operator de transport low-cost din Europa Centrala si de Est, ofera o reducere de 20% la toate rezervarile.

Cum numaratoarea inversa pentru vacanta de Paste a inceput, WIZZ ii incurajeaza pe pasageri sa profite de aceasta zi si sa-si rezerve vacanta la preturi avantajoase.

Ori ca planuiesc o vacanta familiilor lor cu ocazia acestor sarbatori, fie sa petreaca alaturi de prieteni un weekend plin de distractie intr-un oras sau altul de-a lungul Europei, acum este timpul.

Cu preturi ce incep de la doar 39 de lei, o calatorie intr-una dintre cele 144 de rute Wizz Air spre 21 de tari disponibile din Romania de pe cele 10 aeroporturi locale este mai mult decat binevenita.

Plajele din Atena, Larnaca sau Tel-Aviv sunt o alegere inspirata chiar inainte de deschiderea oficiala a sezonului de vara pentru un pic de bronz timpuriu, sau clima blanda a Maltei ori cea din Lisabona ce invita turistii la plimbari reconfortante, asadar pana la miezul noptii exista suficient timp pentru rezervarea urmatoarei destinatii de vacanta la preturi reduse.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata