Cele mai bune paturi dormitor pentru dormit și relaxare

43

Paturile moi tapițate cu piele ecologică sau țesătură se vor potrivi cu ușurință în orice dormitor. Aceste modele de paturi dormitor confortabile vor oferi încăperii mai mult confort. Tăblia patului este elementul central al întregului pat, un vârf impresionant cu nasturi conferă întregii structuri un aspect solid și luxos. Este confortabil să te sprijini pe un spătar înalt și moale în timp ce te relaxezi în pat, te uiți la televizor sau citești. Nu trebuie să-ți sprijini perna de perete pentru a te simți confortabil atunci când stai în pat. Cadrul interior este în general din PAL melaminat. Acesta este un material destul de durabil, care poate rezista la sarcini grele. Modelele de paturi dormitor de la mobilavento.ro se potrivesc perfect într-un interior modern. În funcție de nuanță, poți fie să-l faci un element armonios în dormitor, fie să-l faci să iasă în evidență de restul mobilierului. Varietatea de paturi dormitor moi vor surprinde chiar și pe cei mai sofisticați utilizatori. Iar capacitatea de a alege o culoare și opțiunile suplimentare, îți vor permite să personalizezi fiecare model exclusiv pentru nevoile tale și designul dormitorului.

Determină dimensiunea patului

Dimensiunile produsului sunt determinate, în primul rând, de înălțimea persoanei care va dormi pe el. În ciuda clasificării existente a paturilor dormitor în funcție de dimensiune (single, unu și jumătate, duble), trebuie să-l alegi pe cel potrivit, ghidându-te doar de propriul confort. Uneori poate fi convenabil ca doi să doarmă pe un pat mai îngust, dar ideal ar fi să alegi un pat dublu. Marja de lungime ar trebui să fie de cel puțin 10 cm (de preferință mai mult). În ceea ce privește forma, depinde de capacitățile financiare și spațiale.

Alegerea unei saltele

Atunci când alegi salteaua acordă atenție dimensiunii, umpluturii și tapițeriei. Dimensiunea saltelei ar trebui să se potrivească în mod clar cu baza. Umplutura poate fi artificială și naturale. În ceea ce privește tapițeria,  materiale utilizate sunt hipoalergenice și vor rezista mulți ani. În magazinul online mobilavento.ro vei găsi paturi tapițate cu pistoane, somieră și saltea, care sunt de înaltă calitate. Este mai bine să cumperi un astfel de pat dormitor, alegând culoarea în funcție de preferințele tale.

Materiale de producție

Materiile prime de înaltă calitate sunt cea mai bună garanție că mobilierul va servi cu fidelitate mulți ani. În ciuda selecției uriașe de materiale, în industria modernă a mobilei cea mai populară materie primă este PAL. Paturile din PAL sunt rezistente, prietenoase cu mediul și oferă căldura de care ai nevoie într-un dormitor. Cele mai bune paturi de dormit prezentate în catalogul magazinului online mobilavento.ro îndeplinesc toate standardele europene de calitate. Soluțiile stilistice diverse și utilizarea materialelor ecologice în producție, permit clienților să primească produse cu adevărat de înaltă calitate, al căror cost va surprinde pe toată lumea. În magazinul online mobilavento.ro vei găsi cele mai bune paturi pentru relaxare și dormit, care pot fi o completare excelentă pentru un dormitor în orice design. Paturile de dormitor moderne și clasice sunt simbolul confortului și relaxării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata