Master Stone Clean – partenerul tău de încredere atunci când ai nevoie de servicii profesionale curățare piatră naturală!

Pardoseala ta din marmură dă semne de uzură sau și-a pierdut luciul său caracteristic? Vrei să vezi din nou pardoseala ta strălucind? Soluția este apelarea la o firmă profesională de curățare piatră naturală. Specialiștii de la masterstoneclean.ro îți redau în cel mai scurt timp strălucirea pardoselilor sau a blaturilor tale din piatră naturală.

Pentru a îngriji pardoselile din piatră este nevoie de experiența unei echipe de profesioniști ce se ocupă zilnic de curățarea și șlefuirea sa. Aceștia sunt pregătiți și echipați pentru a oferi o gamă completă de servicii ce redau aspectul natural al suprafețelor din marmură, granit, travertin, sau orice altă piatră provenită din natură.

Echipa va ține cont de toate aspectele ce țin de o șlefuire ca la carte – siguranță, eficiență, îndemânare, echipamente adecvate și răbdare. Rezultatul trebuie să fie pe măsura așteptărilor tale. Vei admira din nou strălucirea pietrei naturale și vei fi absorbit de farmecul pe care aceasta îl oferă.

Descoperă o gamă de servicii complete destinate a reda aspectul inițial al pietrei naturale!

Piatra naturală precum marmura, travertinul sau granitul aduce o tușă de rafinament și naturalețe locuințelor sau clădirilor. Deși este un material rezistent, piatra naturală poate prezenta semne de uzură o dată cu trecerea timpului. Acestea se pot manifesta în mai multe feluri: de la pierderea luciului, sau decolorare, până la zgârieturi sau chiar pătări sau crăpături.

Din fericire toate aceste forme de degradare se pot îndepărta ușor cu ajutor profesional. O firmă de șlefuire piatră naturală este pregătită pentru a reda strălucirea și aspectul ce au consacrat acest material natural. În funcție de necesitățile suprafețelor și de preferințele tale, firma îți oferă o gamă de servicii complete special destinate tratării pietrei. Aceste servicii sunt:

Se pot efectua lucrări variate asupra pietrei naturale, cea mai des utilizată metodă fiind șlefuirea. Această operațiune se realizează cu ajutorul unui aparat șlefuitor. Dispozitivul dispune de un ax rotativ pe care se montează discuri diamantate ce curăță suprafața pietrei de impurități și de alte defecte. După fiecare etapă reziduurile sunt aspirate cu un aspirator special pentru lichide. La finalul mai multor șlefuiri succesive se obține luciul mecanic al suprafeței.

Pentru a asigura că luciul este unul de durată și a proteja suprafața de piatră de alte deteriorări se realizează procedurile de cristalizare și de impermeabilizare. Cristalizarea se efectuează cu ajutorul unor pulberi de acid oxalic sau fluorsilicați ce reacționează cu moleculele de carbonat de calciu de la suprafața pietrei (marmură, travertin) pentru a crea cristale de oxalat de calciu. Acestea conferă atât rezistență, cât și luciu suprafețelor.

Impermeabilizarea este un proces ce se realizează pentru a preveni infiltrarea lichidelor în structura pietrei. Se utilizează lacuri speciale de impermeabilizare, aplicate gradat pe toată suprafața materialului. Toate aceste operațiuni garantează că suprafețele din piatră vor străluci multă vreme și vor fi protejate în caz de uzură.

O firmă profesională de curățare piatră naturală oferă servicii complete pentru o clientelă variată

Piatra naturală este folosită încă din cele mai vechi timpuri pentru a înfrumuseța locuințele, dar și monumentele sau clădirile unui oraș. Multe companii au sediul în clădiri istorice, ce prezintă numeroase suprafețe placate cu marmură, granit, travertin sau alte roci naturale. Master Stone Clean oferă o gamă completă de servicii de mare ajutor pentru a menține aspectul deosebit al pardoselilor din aceste clădiri.

Dacă dorești îndepărtarea resturilor de chit, de adeziv, de silicon, de rugină sau lacul de pe suprafețele de piatră naturală, poți beneficia de tehnicile de curățare și decapare oferite de firmă. Dacă este nevoie de sporirea luciului unei suprafețe de piatră se poate realiza lustruirea acesteia cu lacuri speciale. Indiferent de mărimea suprafeței sau de tipul de piatră, o echipă specializată în astfel de demersuri poate face o treabă ca la carte, cu rezultate vizibile.

În plus, se oferă serviciul de curățare și șlefuire a pereților placați cu piatră, chiar și la înălțime. O echipă de alpiniști specializați se va ocupa de acest tip de lucrare folosind șlefuitoare portabile. Înainte de începerea oricărui serviciu de șlefuire echipa face va face o evaluare a suprafeței pentru a te sfătui ce proceduri trebuie luate. Vei obține astfel și o estimare de preț pentru serviciile oferite.

Bucură-te de frumusețea pietrei naturale și beneficiază de servicii de șlefuire piatră de calitate! 

Dacă și tu te mândrești cu o pardoseală din piatră naturală, cu siguranță dorești să-i conferi acesteia un aspect impecabil. Beneficiază de experiența unei echipe de profesioniști gata să-i redea pietrei strălucirea inconfundabilă. Master Stone Clean îți oferă servicii variate de piatră la prețuri accesibile. Vei avea parte de o ofertă personalizată conform cerințelor tale. Suprafețele din piatră naturală vor fi pe mâini bune și vor străluci pentru multă vreme!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata