Sfaturi pentru mobilarea unei băi de vis

Vrei ca în acest an să îți reamenajezi baia sau să o mobilezi pentru a obține o încăpere cu adevărat de vis? Vrei să știi care sunt cele mai recente tendințe în materie de design?

Ambianță, mobilier, obiecte sanitare, culori… cu siguranță că baia va deveni și locul tău preferat din casă!

Mobilierul este din ce în ce mai mai minimalist și mai rafinat. Așadar, trebuie să alegi și tu un mobilier de baie care mizează numai pe ceea ce e esențial. Nu ai nevoie deci de piese de mobilă prea voluminoase, ci de un câteva piese suspendate, care facilitează circulația în baia ta. Mai mult decât atât, mobilierul suspendat oferă un plus de funcționalitate, lejeritate și un sol degajat.

De asemenea, anul 2021, este plasat sub semnul naturii și a tot ceea ce înseamnă natural. Astfel că, lemnul – masiv sau stratificat – revine în forță și în designul interior al băilor.

Stilul vintage devine tot mai apreciat, încadrându-se cel mai bine alături de lavoare de baie și accesorii în nuanțe de alb.

Baia mizează deci mai întâi de toate pe confort, dar și pe stil. Să nu uităm că oaza noastră de relaxare trebuie să fie cea mai primitoare în fiecare dimineață, iar mobilierul din lemn, de culoare călduroasă, va fi cel care va oferi o ambianță zen băii noastre.

Mobilierul cu cele mai frumoase curbe sau rotunjit este și el în vogă. Oferă un design plin de prospețime, mai ales atunci când lemnul este amestecat cu nuanțe neutre sau metalizate.

Funcționale, estetice, modulabile, piesele de mobilier din baie și obiectele sanitare sunt în așa fel gândite încât să ne faciliteze viața de zi cu zi.

Mobilierul suspendat este cel care deschide perspectivele și ajută să te bucuri de un plus de spațiu la sol. Acest lucru nu poate fi deloc neglijat, mai ales când vine vorba de băile mai mici, unde circulația trebuie să fie cu atât mai fluidă.

De asemenea, optează pentru diverse finisaje pentru a sugera diferite ambianțe. Cel din lemn va crea cea mai frumoasă ambianță naturală – cel alb fiind cel mai șic, iar cel în nuanțe de verde fiind cea mai bună alegere pentru o baie în tendințe. Aceste piese de mobilier au devenit din ce în ce mai populare. Căzile și lavoarele cu accente minimaliste oferă oazei tale de relaxare atât un plus estetic, cât și unul funcțional. Alege accesorii și obiecte sanitare care prezintă design-uri și culori inedite pentru a obține o baie de vis.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata