Totul despre centralele termice UPS Intelli și rentabilitatea prețurilor de pe shop-einstal.ro

Din dorința de a asigura cele mai bune condiții de trai familiei, mulți se grăbesc în achiziționarea sistemului de încălzire, responsabil de confortul termic din locuință. Acesta trebuie să răspundă unor cerințe, să corespundă unor criterii și să prezinte anumite caracteristici ce îl face ideal pentru un anumit spațiu.

Preferate de marea majoritate a românilor sunt centralele termice. Acestea alcătuiesc topul produselor care reușesc să satisfacă nevoile proprietarilor în cea mai mare măsură. Un nume deja cunoscut pe piața de profil este UPS Intelli – brandul care a reușit să îndeplinească cerințele utilizatorilor, adaptând sistemele fabricate la nevoile lor. Shop-einstal.ro, distribuitor al acestei game de centrale, iese în întâmpinarea tuturor cu o prezentare ce are menirea de a pune în evidență avantajele și caracteristicile acestor centrale. În acest mod, la final, utilizatorii vor ști dacă reprezintă sau nu răspunsul de care au nevoie pentru a bifa un confort optim în locuință în sezonul rece.

Centralele termice UPS Intelli de pe shop-einstal.ro

În momentul cumpărării, fiecare urmărește sistemul care îi aduce cele mai multe avantaje. În toată această goană nu trebuie însă să piardă în vedere nici aspecte ce vizează raportul stabilit între calitatea produsului și prețul la care acesta se poate achiziționa. Este un lucru important, care dictează în cele din urmă și durabilitatea sistemului.

Dispozitivul în discuție prezintă sistem de comandă cu CPU, alături de un software inteligent incorporat de asemenea. Rolul acestuia din urmă este de a oferi curent reglat cu mare precizie la ieșirea din sistem. Include și tehnologia PWM – modulația impulsurilor în lățime mai pe înțelesul tuturor, cea responsabilă de generarea unei unde pur sinusoidale, care este ideală pentru orice fel de sarcină (inductivă, rezistivă, complexă).

Mulți se tem de rezultatele dezastruoase ale scurt circuitelor, care pot afecta enorm funcționarea centralelor. Ei bine, un astfel de sistem se deosebește prin faptul că dispune de scut la scurt circuit. Ups-ul din dotarea sa oprește funcționarea invertorului, emițând astfel un semnal de atenționare utilizatorului.

O altă calitate ce recomandă utilizarea unui astfel de sistem o reprezintă sensibilitatea și inteligența aparte pe care o manifestă când vine vorba despre protecția la suprasarcină. Spre exemplu, atunci când aceasta funcționează cu curent din baterie și se realizează o suprasarcină de peste 110%, este emisă avertizarea respectivă, exteriorizată fie printr-un beep specific, fie prin semnale sonore intermitente. Durata acestui avertisment este de 30 secunde. Apoi urmează oprirea invertorului ca să nu se deterioreze. Când suprasarcina este însă de peste 120%, invertorul este oprit instant de ups.

De pe pagina distribuitorului, www.shop-einstal.ro, aflăm că modelele vin sub un design modern și performant. Ecranul inclus afișează frecvența de intrare – ieșire, precum și tensiunea, capacitatea bateriei sau suprasarcina.  Funcționarea fără nici un fel de întreruperi este asigurată de către timpul de transfer scurt – 4ms.

Este preferată gama de centrale UPS Intelli și pentru că vine la pachet cu funcția de auto – diagnosticare, extrem de eficientă, alături de încărcător individual. Atunci când alimentarea de la rețea este reluată, are loc reîncărcarea automată a bateriei, indiferent dacă s-a oprit sau nu Ups-ul.

Unii tind să concluzioneze fără a se documenta legat de eficiența pe care o au astfel de centrală cu baterie. Ei bine, sistemele dispun de dotări inteligente, iar funcția de protecție deplină a acestei componente este de asemenea vizată. Așadar, centrala dispune de un sistem precis de monitorizare și de reglare a curentului, dar și de încărcare, respectiv descărcare a bateriei. Durata de viață a bateriei este prelungită de către funcția inteligentă de auto reparare pe care o include.

Întrucât este necesară achiziționarea unui acumulator de 12 V pentru aceasta, cumpărătorii trebuie să calculeze autonomia acestuia pentru un consumator de o anumită putere. În acest scop sau pentru a selecta capacitatea acumulatorului după autonomia necesară, experții shop-einstal.ro pun la dispoziția utilizatorilor o listă de referințe. Astfel aceștia vor putea face calculele corecte, făcând în final achiziția potrivită.

Iată care sunt beneficiile ce recomandă achiziționarea unui astfel de sistem în vederea asigurării necesarului termic în locuință, în schimbul celorlalte soluții propuse de piață. Sunt poate dintre cele mai rentabile și ca preț, după cum poate fi dedus la simpla comparație între avantajele asigurate și costul menționat pe shop-einstal.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata