Abonații Digi RCS-RDS se pot bucura de un serviciu nou

108

În prezent, clienții Digi RCS-RDS se pot bucura de noi servicii din partea companiei la care au abonamentul TV, telefonie și internet.

Astfel, abonații Digi RCS-RDS care dețin un televizor smart trebuie să știe că de-acum, o aplicație nouă a fost lansată în Play Store. Digi Online este cea mai nouă aplicație, gratuită și permite oricărui utilizator să vizioneze canale sportive, de știri, HBO GO, dar și multe altele.

Apariția aplicației a fost confirmată de către mai mulți abonați ai serviciilor Digi. Însă, se pare că această aplicație are și câteva probleme de funcționare, fiind vorba despre smart TV-urile mai vechi, dar probabil dezvoltatorii vor lucra la optimizarea ei pentru a putea funcționa în parametri normali pe orice tip de dispozitiv.

Aşadar, Aplicația Digi Online este disponibilă în Play Store și până acum numără mai mult de 1 milion de descărcări. Digi Online este destinată doar persoanelor abonate la serviciile RCS&RDS. Cu ajutorul aplicației vei putea viziona programele sportive difuzate de Digi Sport, 1, 2, 3 și 4, precum și canalul de știri Digi 24, la care se adaugă canalul muzical UTV.

Abonații Digi RCS-RDS se pot bucura de un serviciu nou

Concret, aplicația îți permite accesul la HBO GO direct din aplicație, în cazul în care abonamentul tău de televiziune include și pachetul HBO sau MaxPAck, precum și accesul la PLAY. Totodată aplicația include și o secțiune cu programul TV pentru toate canalele disponibile.

Pe lângă toate acestea, vei mai avea acces și la canalele de filme precum Film Now, V 1000, iar posturile educaționale precum Digi World sau Digi Life sunt disponibile la rândul lor în aplicație. Așa cum menționam mai devreme de bug-urile întâlnite în aplicație, există și o parte avantajoasă a existenței acestora: chiar dacă nu ai inclus în abonament pachetul, poți viziona filme pe FilmNow.

La o primă vedere, inferfața este similară cu cea disponibilă pentru smartphone-uri și tablete, fiind însă pe o diagonală mai mare, dar destul de aglomerată. Pe viitor, dezvoltatorii aplicației cu siguranță vor remedia toate aceste minusuri.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News


Sursa: Playtech.ro