Acord strategic între Polycom şi Microsoft pentru furnizarea de comunicaţii unificate

Polycom, lider mondial în soluţii de comunicare unificate de teleprezenţă, video şi voce, a parafat luni, 9 august, un acord strategic cu gigantul Microsoft Corporation în vederea furnizării comunicaţii unificate (UC) integrate end-to-end şi îmbunătăţirea productivităţii în afaceri a clienţilor, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Potrivit acordului, Polycom intenţionează să dezvolte şi să ofere pieţei soluţii de UC bazate pe standarde, ce se adresează întreprinderilor, afacerilor mici şi mijlocii şi domeniului guvernamental.

Soluţiile vor cuprinde software, hardware, reţele şi servicii, şi vor permite clienţilor să îmbunătăţească productivitatea în afaceri şi să reducă costurile de călătorie, telecom şi operare IT.

‘Cercetările noastre arată că aproape 70 la sută dintre companiile care au în vedere o soluţie de comunicaţii unificate se gândesc la implementarea Microsoft Office Communications Server. Aceste întreprinderi au nevoie de integrare şi interoperabilitate între Office Communicator de pe desktop şi soluţii video de teleprezenţă în interes personal sau de grup cum ar fi cele oferite de Polycom pentru birouri executive şi săli de conferinţe. Lucrând împreună, Microsoft şi Polycom oferă organizaţiilor un mediu adevărat de comunicaţii unificate end-to-end, care include video de înaltă definiţie’, a declarat

Brent Kelly, analist senior şi partener al companiei de cercetare Wainhouse Research.

Polycom va dezvolta o gamă largă de soluţii pentru Microsoft Communications Server ’14’, inclusiv telefoane Polycom CX series de ultimă generaţie optimizate pentru Microsoft UC, prin tehnologiile lider de piaţă ale Polycom de HD video şi voice.

Compania Polycom, Inc. este liderul mondial în soluţii de comunicare unificate de teleprezenţă, video şi voce şi soluţii de infrastructură bazate pe standarde deschise.

Polycom înlesneşte conectivitatea şi colaborarea oamenilor din orice parte a lumii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata