Aer Lingus, compania naţională a Irlandei, introduce cursa Bucureşti – Londra

Compania aeriana irlandeza – Aer Lingus va introduce, incepând din 25 octombrie 2009, o noua ruta, Bucuresti Otopeni – Londra Gatwick, potrivit datelor remise de companie.

Zborurile pe ruta Bucuresti – Londra vor avea o frecventa zilnica si preturi promotionale. Prima cursa Londra – Bucuresti va ateriza in Otopeni la 19,45 si cursa Bucuresti – Londra va decola din Otopeni la ora 20,25. Compania Aer Lingus a fost infiintata de catre Guvernul irlandez in Aprilie 1936 pentru a furniza servicii de transport aerian in/spre Irlanda.

Aer Lingus a deschis baza din Londra – Gatwick in Aprilie 2009, acesta fiind a doua baza din afara Irlandei, si a inregistrat un trafic crescut datorita lansarii de la inceput a unui numar de 8 rute, operate cu patru aeronave stabilite in Gatwick.
Expansiunea companiei nationale a Irlandei continua in aceasta iarna cu introducerea unor noi rute din Londra catre Bucuresti, Varsovia, Eindhoven, Vilnius, Tenerife si Lanzarote. Aer Lingus este singura companie aeriana care opereaza zboruri directe din Bucuresti Otopeni catre Dublin, de trei ori pe saptamâna.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata