Apple va dezvălui modelul iPhone 6 în luna august

Grupul american Apple va dezvălui cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) în august, cu o lună mai devreme decât se așteptau analiștii, potrivit informațiilor publicate, vineri, în presa din Taiwan, care citează surse din apropierea lanțului de producție, transmite Reuters.

Potrivit publicației Economic Daily News, versiunea iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci ar putea ajunge în magazinele Apple încă din luna august, fără a fi menționate piețele pe care va fi lansat mai întâi acest nou telefon.

O altă versiune de iPhone 6, cu un ecran mai mare de 5,5 sau 5,6 inci, ar urma să fie lansată în luna septembrie a acestui an, mai susține Economic Daily News.

Publicația susține că aproximativ 80 de milioane de telefoane iPhone 6 ar urma să fie produse în acest an.

Anterior, Reuters a informat că firmele japoneze Japan Display Inc și Sharp Corp, precum și grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru iPhone 6.

Citând o serie de surse din apropierea lanțului de producție, Reuters precizează că, începând din luna mai, vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producția modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni.

Analiștii sunt de părere că, prin mărirea ecranului telefoanelor iPhone, de la 4 inci, în versiunea originală, la 5,5 inci, Apple ar putea să recupereze o parte din cota de piață pierdută în fața rivalilor, precum Samsung Electronics Co Ltd, care a răspuns la cererea consumatorilor pentru telefoane cu ecrane mai mari. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata