Apple va lansa noi produse în data de 9 septembrie

Grupul informatic american Apple a invitat, vineri, reprezentanții mass-media la un eveniment ‘special’, care va avea loc în data de 9 septembrie, ocazie cu care ar putea fi dezvăluită nouă versiune a smartphone-ului iPhone, transmite Reuters.

În mod tipic pentru Apple, invitațiile trimise oferă foarte puține detalii cu privire la eveniment.

Un simplu email cu o imagine atașată în care este scrisă data 9.09.2014, o adresă și mesajul „Wish We Could Say More” a fost trimis reprezentanților media.

Evenimentul ar urma să înceapă la ora locală 10,00 (17.00 GMT) la Flint Center din Cupertino, California, același loc unde Apple a lansat primul calculator Mac, în 1984.

Analiștii se așteaptă ca la acest eveniment Apple să dezvăluie noul ‘iPhone 6’, care va veni în două versiuni, fiecare cu o diagonală a ecranului mai mare decât versiunile lansate pe piață anul trecut.

De asemenea, observatorii speră că pe 9 septembrie Apple va lansa primul său ceas inteligent, ‘iWatch’, care va reprezenta o nouă categorie de produse pentru grupul ce a revoluționat industria smartphone, dar care nu a mai lansat un nou produs de la introducerea iPad, în 2010.

Speranțele cu privire la lansarea de noi produse au făcut ca acțiunile Apple să crească cu 0,12%, pentru a închide ședința la nivelul record de 102,25 dolari pe acțiune. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata