Apple va vinde peste 20 de milioane de dispozitive iPhone SE 2

 Apple va vinde cel puțin 20 de milioane de smartphone-uri iPhone SE 2 în 2020, potrivit reputatului analist Ming-Chi Kuo, de la firma TF International Securities.

Compania americană lucrează la un nou model de smartphone, care se adresează celor care preferă telefoanele de dimensiuni mai mici. Acesta se va numi, potrivit analistului, „iPhone SE 2”.

Smartphone-ul, care va fi lansat în prima parte a anului viitor, va dispune de caracteristici tehnice atractive, dar va avea un design similar cu cel al modelului iPhone 8, anunțat în septembrie 2017.

Dispozitivul va beneficia, potrivit sursei citate, de un display cu diagonala de 4,7 inchi, cameră principală cu un singur senzor, cititor de amprentă, procesor Apple A13 Bionic și 3 GB memorie RAM. În cea mai ieftină configurație, dispozitivul va costa 400 de dolari.

Analiștii cred că acest model îi va determina pe utilizatorii de smartphone-uri Apple care folosesc modele vechi, precum iPhone 6, 6s sau SE, să își schimbe dispozitivele. De asemenea, iPhone SE 2 se va vinde bine pe piețele emergente, precum India sau China.

Cel mai probabil, nou smartphone Apple va fi lansat în primăvara anului viitor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata