Asus promovează tehnologia SonicMaster, noul standard al sunetului pe laptopuri

Unul dintre cei mai importanţi producători de laptopuri din lume, Asus, a prezentat în cadrul Târgului Internaţional de profil CeBIT 2010 de la Hanovra noua tehnologie SonicMaster, care marchează un nou standard al sunetului redat de terminalele portabile.

Potrivit producătorului, SonicMaster reprezintă rezultatul dezvoltării în parteneriat de către Asus şi compania Bang&Olufsen ICEpower. Tehnologia a fost inclusă pe noile modele din seria Asus N, în timp ce linia de notebook-uri de vârf NX integrează facilităţi SonicMaster îmbunătăţite.
Prin realizarea noi tehnologii cele două companii partenere au reuşit eliminarea vibraţiilor şi distorsiunilor de sunet prin crearea unor camere de rezonanţă supra-dimensionate şi a difuzoarelor plasate special, în părţile laterale ale ecranului laptopului.

Totodată, prin componenta software, utilizatorul va putea asculta un sunet complet şi va percepe elementele vocale şi pe cele surround întocmai ca la o audiţie live.
Posesorii portabilelor Asus NX au posibilitatea să interacţioneze cu sistemul prin intermediul a două touch pad-uri acompaniate de software-ul Rotation Desktop, comenzile fiind introduse in stilul unui DJ.

Asus a înzestrat colecţiile N şi NX cu noua interfaţă USB 3.0, de 10 ori mai rapidă faţă de USB 2.0. Noile laptopuri se bazează pe procesoare foarte puternice Intel Core i3, i5 şi i7.
Compania Asus a obţinut, în 2009, un număr de 3.268 de distincţii, precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC.
Cu peste 10.000 de angajaţi în întreaga lume, compania a realizat, anul trecut, o cifră de afaceri de 7,5 miliarde dolari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata