Avion întors din drum de fiica patronului Korean Air, nemulţumită de servirea aperitivului

Fiica șefului companiei aeriene Korean Air a ordonat întoarcerea unui avion din cursa de pe ruta New York – Seul deoarece a fost nemulțumită de felul în care a fost servit aperitivul înainte de decolare, informează AFP citând surse oficiale ale companiei aeriene menționate.

Cea care a făcut un asemenea gest este Cho Hyun-ah, vicepreședintă executivă a Korean Air, ea cerând vinerea trecută, înlocuirea șefului personalului de la bord cu câteva minute înainte de decolarea de la New York, în timp ce avionul rula deja pe pistă, a precizat Korean Air.

Ea a fost ofensată de faptul că a fost servită la aperitiv cu nuci Macadamia pe care nu le ceruse și că acestea i-au fost aduse în ambalaj și nu într-un bol, așa cum i se părea potrivit, notează AFP.

Cho Hyun-ah a considerat ca este vorba despre nerespectarea recomandărilor cu privire la serviciile oferite la bordul avionului din partea șefului de cabină și, în consecință, că a a fost vorba despre o potențială amenințare la adresa securității celor 250 de pasageri.

Din cauza acestui incident, avionul a aterizat la destinație cu o întârziere de 11 minute.

Ministerul sud-coreean al transporturilor a anunțat că a deschis o anchetă. Un oficial al ministerului a calificat, sub protecția anonimatului, comportamentul fiicei patronului ca fiind „total nepotrivit”, mai notează AFP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata