Bilete de 9 euro oferite de TAROM pe alte 3 rute

Bilete care costa 9 euro sunt oferite de TAROM pe zborurile intre Bucuresti si una dintre destinatiile Budapesta, Zurich si Lyon, se arata intr-un comunicat transmis vineri (20 noiembrie 2009) de catre TAROM.

Oferta “Maratonul de Iarna” a companiei TAROM continua cu furnizarea de bilete promotionale de 9 euro (plus taxe de aeroport) pentru zborurile dus-intors intre Bucuresti si una dintre destinatiile Budapesta, Zurich sau Lyon. Biletele sunt puse in vânzare de sâmbata, 21 noiembrie si pâna pe 06 decembrie.
Pretul obisnuit al biletelor, cu taxele incluse, achizitionate de pe site-ul TAROM, este de 92 euro pe ruta Bucuresti – Budapesta, 108 euro pentru un zbor Bucuresti – Zurich si 114 euro pentru Bucuresti – Lyon.

Biletele dus-intors pe aceste destinatii, cumparate in perioada 21 noiembrie – 6 decembrie, pot fi utilizate in perioada 30 noiembrie – 20 decembrie (data plecarii este cuprinsa intre 30 noiembrie si 6 decembrie, iar perioada maxima de sedere este de 14 zile). TAROM opereaza câte 4 zboruri pe saptamâna pe rutele Bucuresti – Budapesta – Bucuresti, Bucuresti – Zurich – Bucuresti si Bucuresti – Lyon – Bucuresti.

În total, “Maratonul de Iarna” va cuprinde 84 de zboruri TAROM catre 14 destinatii externe, in 6 saptamâni, timp in care vor fi puse in vânzare aproximativ 800 de bilete la tariful de 9 EURO (plus taxe de aeroport).
Numarul biletelor disponibile in cadrul acestei promotii poate varia, in functie de locurile disponibile si incarcatura curselor. Reteaua de rute TAROM cuprinde 45 de destinatii din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Flota companiei TAROM este compusa din 26 de aeronave de tip Boeing, Airbus si ATR.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata