Biletele de tren achiziţionate prin aplicaţia Bilete CFR Online nu trebuie tipărite

Pasagerii care cumpără bilete de tren prin aplicația Bilete CFR Online nu trebuie să tipărească documentul de călătorie, identificarea persoanei fiind realizată pe baza ID-ului biletului electronic sau a Cărții de identitate, a anunțat, joi, într-un comunicat de presă, CFR Călători.

‘Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, clienții trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toți pașii indicați pe platformă, să aleagă destinația unde vor să ajungă și să finalizeze plata. După ce tranzacția este confirmată, clientul primește pe e-mail varianta electronică a biletului de tren și nu este necesară tipărirea acestui document de călătorie. Identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic, pe care și-l poate nota, sau a Cărții de identitate’, menționează sursa citată.

În plus, pasagerii CFR Călători care achiziționează online bilete de tren vor putea vizualiza, înainte de inițierea comenzii, informații despre numărul locurilor disponibile pentru ruta aleasă, precum și poziționarea acestora în vagoanele de dormit și cușetă. De asemenea, noile funcționalități ale aplicației Bilete CFR Online oferă mai multe informații pasagerilor pentru ca aceștia să poată selecta cea mai avantajoasă ofertă de călătorie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata