Blue Air a suspendat toate cursele interne, din lipsă de pasageri

15

Compania de transport aerian Blue Air a suspendat din 10 august 2010, toate cursele interne ale companiei, din lipsă de clienţi, a declarat marţi (10 august 2010) Florentina Ivan, purtătorul de cuvânt al companiei.

„Începând de marţi, 10 august, am suspendat cursele interne ale companiei din lipsă de clienţi. Este vorba de cursele tur- retur Bucureşti – Timişoara, Bucureşti – Arad şi Bucureşti – Cluj. Cursele vor fi reluate dacă va exista cerere din partea clienţilor noştri”, a spus reprezentantul Blue Air.
Blue Air este o companie de smart flying cu capital integral privat românesc şi operează zboruri către peste 50 de destinaţii din Europa, fiind transportatorul oficial al Poştei Române. De asemenea, începând cu 2010, Blue Air oferă bilete către destinaţii în afara Europei, în parteneriat cu Blue Panorama.

În 2009, 1,71 milioane de pasageri au ales să zboare cu Blue Air, înregistrându-se o creştere de 54 la sută faţă de 2008. Compania estimează pentru 2010 o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 40 la sută faţă de 2009. Zborurile Blue Air sunt deservite de patru aparate de zbor SAAB 340 şi 11 aeronave de tip Boeing.

Grupul de firme Blue Air deţinut de omul de afaceri Nelu Iordache, are 2.200 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 500 milioane euro în 2009. Din Grup fac parte firme precum Blue Air, operator aerian, Romstrade – companie de construcţii, La Moşie – brand destinat agriculturii, dar şi lanţul de restaurante Self.


CITIŢI ŞI:

Aeroportul Bacău a cerut insolvenţa „investitorului strategic” Blue Air


Cum faci rost de bani pentru investiţii? Soluţia „Blue Air”: fentezi statul, partenerii şi angajaţii!


„Romstrade” SRL, firma de construcţii a boss-ului „Blue Air”, este asaltată de cereri de insolvenţă şi de executări silite

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata