Cadoul de Crăciun al Zoom-ului: fără limită la durata apelurilor în perioada sărbătorilor

Prietenii și familiile ținute la distanță de COVID în acest Crăciun și Anul Nou nu își vor găsi întrunirile virtuale pe Zoom scurtate de limita obișnuită de 40 de minute pentru abonații gratuiți.

Zoom Video Communications Inc, a cărui tehnologie a devenit o caracteristică a întâlnirilor casnice în lumea socială distanțată din 2020, a declarat că elimină limita de timp pentru conturile sale gratuite la toate întâlnirile la nivel global pentru sezonul de sărbători.

Acesta acoperă sărbătorile creștine din Ajunul Crăciunului și de Crăciun, sfârșitul Hanovahului pentru evrei și Kwanzaa marcat de afro-americani, precum și Revelionul și ziua de Anul Nou.

Toate acestea cad la sfârșitul lunii decembrie sau la începutul lunii ianuarie. Pandemia de coronavirus a urlat la noi maxime din întreaga lume în timpul unui al doilea val, forțând mulți oameni să rămână acasă și să planifice întâlniri cu prietenii și familia pe Internet.

„Indiferent dacă se reunesc în ultima zi de Hanuka, sărbătorim Crăciunul, sunăm în Anul Nou sau marcăm ultimele zile de Kwanzaa, cei care se conectează cu prietenii și familia nu vor fi întrerupți”, a spus un purtător de cuvânt al Zoom.

Google Meet al Alphabet a spus deja că utilizatorii gratuiți nu vor trebui să limiteze conversațiile la 60 de minute până în martie. Echipele Microsoft și Webex-ul Cisco, care au o creștere a utilizării în timpul pandemiei, nu au anunțat până acum nicio relaxare în limita lungimilor întâlnirilor.

Sursa: reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata