Cardurile BCR nu vor fi funcţionale de sâmbătă, ora 23.00, până duminică, ora 16.00

Baca Comercială Română (BCR) va întrerupe funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, începând de sâmbătă (0 martie 2010), ora 23.00, până duminica, ora 16.00, anunţă banca.

Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite. BCR va fi astfel prima bancă din România care va avea aplicaţia de carduri pregătită pentru cerinţele standardului PCI-DSS, standard ce oferă o mai bună securitate a efectuării tranzacţiilor cu cardul.
Pentru a minimiza impactul asupra clienţilor, BCR a luat o serie de măsuri, astfel încât autorizarea tranzacţiilor off line, efectuate în alte reţele de acceptare, să fie posibilă pentru anumite limite de sume.

BCR, membră a Grupului Erste, este o bancă universală ce se adresează atât clienţilor retail cât şi celor corporate. BCR este cea mai importantă instituţie bancară din România, gestionând active de peste 16,4 miliarde euro. Banca oferă toată gama de produse şi servicii pentru populaţie, având în prezent 664 de unităţi retail (pentru populaţie şi microintreprinderi) deschise în întreaga ţară în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori.

BCR emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are instalată cea mai mare reţea naţională de ATM şi POS – peste 2.000 de bancomate şi circa 17.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu card.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata