CEC Bank scoate comisioanele de retragere numerar realizate în România și pe teritoriul UE

21

CEC Bank înlătură comisioanele înregistrate la tranzacțiile de retragere numerar efectuate în România, dar și pe teritoriul Uniunii Europene, cât și pe cele de interogare sold la ghiseu (inclusiv POS) și la bancomate realizate pe teritoriul național.

Această măsură, a intrat în vigoare din 2 aprilie, vizează actualele conturi de card cu unul sau mai multe carduri de debit atașate, cu excepția cardurilor de debit Premium, se arata într-un comunicat al băncii remis marți.

„Prin acest demers, CEC Bank continuă politica de susținere a clienților persoane fizice și vine în întâmpinarea acestora cu una dintre cele mai competitive oferte de pe segmentul cardurilor de debit”, a susținut Radu Ghetea, președinte/director general CEC Bank.

CEC Bank a înregistrat, după primele noua luni din 2017, un profit brut de aproximativ 203,9 milioane lei.

Cu o valoare totală neta a bilanțului de 28.595,9 milioane lei la 30 septembrie 2017, în creștere cu 1,54% fata de sfârșitul anului 2016, CEC Bank a reușit să își majoreze cota de piață de la 7,16% din total active bancare la data de 31 decembrie 2016 la 7,23% la data de 30 iunie 2017, ocupând poziția a șaptea în topul bancilor din sistemul bancar românesc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata