CFR Călători a introdus servicii specializate de pază în trenuri

CFR Călători a introdus servicii specializate de pază atât pentru prevenirea şi combaterea cazurilor de călătorie fără bilet, cât şi pentru asigurarea securităţii pasagerilor şi a personalului propriu, se arată într-un comunicat al companiei remis vineri .

CFR Călători, în colaborare şi cu sprijinul Poliţiei Transport Feroviar, a identificate rutele şi trenurile cu grad ridicat al incidenţei cazurilor de călătorie fără bilet şi infracţionalitate. Una dintre rutele pe care personalul de tren este deja însoţit de agenţi de pază este Bucureşti Obor – Feteşti şi retur.

Cheltuielile privind furnizarea serviciului de pază în tren sunt acoperite din încasările suplimentare rezultate în urma controalelor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
 1. HORIA spune

  Mai „sifoneaza” din bani ?
  “Managerul privat al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, îşi continuă nestingherit, chiar sub nasul ministrului Ramona Mănescu, aranjamentele şi ingineriile feroviare prin care urmăreşte să tragă pe linie moartă compania de stat.
  Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează, caută diverse pretexte pentru cedarea prestaţiei către operatorii privaţi, şi astfel prin noul mers al trenurilor intrat în vigoare la jumătatea lunii decembrie 2013 au fost scoase peste 200 de trenuri .
  În ultima perioadă, Valentin Dorobanţu, omul garantat de Relu Fenechiu, este preocupat să blocheze accesul ceferiştilor de pe calculatoarele companiei la site-urile ziarelor care fac dezvăluiri despre şmenurile sale.
  Mai nou, Valentin Dorobanţu a propus Consiliului de Administraţie înfiinţarea Direcţiei de Audit (direcție care trebuia sa existe încă de la numirea acestuia în funcţie de către Fenechiu), post care, este destinat Roxanei Cozmanciuc, fina lui Relu Fenechiu.
  De fapt, Valentin Dorobanţu s-a lăudat către apropiaţii săi că el face ce vrea cu membrii Consiliului de Administraţie pentru că preşedintele Alexandrina Gătej este străină de problemele căii ferate. Însă, Dorobanţu îşi promovează aranjamentele în Consiliul de Administraţie prin intermediul , directorului Claudiu Dumitrescu,si a directoarei Dana Galbeni Răchilă , prietenă la cataramă cu mâna dreapta a managerul privat, şefa achiziţiilor de la CFR Călători, Carmen Maria Popescu. De fapt, familiile celor două doamne au avut, în anii trecuţi, împreună o firmă (Bononnia Caffe SRL Bucureşti) pe care au vândut-o către alţi acţionari.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata