CFR Călători „a vândut” 16 trenuri charter, în primele şapte luni ale anului

CFR Călător a onorat, în perioada ianuarie – iulie 2014, comenzi pentru 16 trenuri charter, informează compania.

Potrivit sursei citate, trenul charter este un serviciu special al CFR Călători prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziția exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică, precum firme, case de producție, agenții de turism, tour — operatori etc.

Trenul charter este un serviciu care poate fi personalizat, clientul fiind cel care alege rutele, orele de circulație, gradul de confort, trenul putând fi format din diverse tipuri de vagoane cu posibilități de a beneficia în timpul călătoriei de servicii de dormit, cușetă, bar bistro, restaurant și altele.

Astfel, fiecare solicitare de tren charter este unică, iar prețul este personalizat, fiind stabilit în funcție de opțiunile alese de client.

De exemplu, pentru varianta de tren charter pe ruta București Nord — Brașov și retur (în aceeași zi), având în compunere două vagoane clasa a I-a (salon) și un vagon restaurant, tariful de transport pornește de la 25 euro/tren kilometru.

„Desfășurarea unor evenimente într-un tren în mișcare poate conferi originalitate și succes multor tipuri de acțiuni: conferință de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri, petreceri private, revelioane sau poate reprezenta, pur și simplu, începutul unui pachet turistic ‘altfel'”, precizează CFR Călători.

CFR Călători este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata