CFR Călători introduce serviciul de depozitare a bagajelor în gările din Sibiu, Alba Iulia şi Sighişoara

CFR Călători introduce serviciul de depozitare a bagajelor în gările Sibiu, Alba Iulia și Sighișoara, ca urmare a numeroaselor cereri primite din partea pasagerilor, a anunțat, miercuri, compania.

Serviciul contra cost se adresează celor care călătoresc spre aceste destinații sau care sunt în tranzit, iar bagajele se depun la Biroul de depozitare a bagajelor din incinta celor trei stații de cale ferată.

Tariful este de 4 lei pentru păstrarea unui bagaj timp de maximum 3 ore. Pentru o perioadă de timp mai mare de 3 ore (până la ora 24 a zilei următoare celei în care s-a făcut depunerea bagajului), tariful este de 7 lei.

CFR Călători reamintește că acordă reduceri în funcție de perioada de anticipație cu care este achiziționat biletul de călătorie. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipație de 6 zile și ajung până la 25% pentru anticipația de peste 21 de zile.

Reducerea pentru cumpărarea cu anticipație se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata