CFR Călători: Reduceri tarifare de la 35% până la 45% la unele trenuri, din 14 decembrie

19

CFR Călători va acorda reduceri tarifare la unele trenuri începând cu data de 14 decembrie, odată cu intrarea în vigoare a Noului Plan de Mers al Trenurilor 2014 – 2015, informează, vineri,.

Potrivit unui comunicat al companiei, se vor acorda reduceri de 35% la trenurile IR 1541 și 1540 Iași — Brașov și retur și de 40% la clasa I și 45% la clasa a II-a la următoarele trenuri: IR 1782 Pitești — București Nord, IR 1594 Craiova — București și IR 1720/ IR 1720-1 Piatra Olt — Craiova, care va avea opriri suplimentare în stațiile: Brâneț h., Robănești Hm., Toporaș h., Bordei hc.

În plus, cu trenul IR 1641 Brașov — Sfântu Gheorghe, vor putea călători și pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio.

Reducerile se aplică la achiziționarea biletelor preț întreg (adult și copil) clasa I și clasa a II-a, fără obligativitatea rezervării locului. Cu aceste trenuri vor putea călători și pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio, precizează CFR Călători.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata