Coca Cola amână până în 2010 deschiderea fabricii din Rusia

Coca-Cola Company a anuntat joi (5 noiembrie 2009) amânarea deschiderea fabricii sale din orasul Rostov-pe-Don, in Sudul Rusiei, pâna in 2010, din cauza problemelor de infrastructura, transmite RIA Novosti.

Inaugurarea fabricii Coca-Cola din regiunea Rostov, a carei constructie a inceput in 2007, era initial pro gramata pentru anul trecut, dar a fost intârziata de câteva ori, fara nicio explicatie.
“Inaugurarea era prevazuta pentru sfârsitul acestui an, dar in noile circumstante s-a amânat pâna anul viitor”, a declarat Tamara Remeta, purtator de cuvânt al Coca-Cola HBC Eurasia, fara a da detalii asupra datei exacte la care va fi pusa in functiune fabrica de 120 milioane de dolari.

Tamara Remeta a explicat ca, facând abstractie de remarcile critice ale autoritatilor de reglementare in constructii din Rusia, pe care contractorii trebuie sa le rezolve pâna la sfârsitul acestei luni, au aparut, de asemenea, unele probleme tehnice legate de furnizarea echipamentelor. Fabrica din Rostov-pe-Don va avea trei linii de productie, cu o capacitate de 450 milioane de litri anual, care poate fi extinsa pâna la 600 milioane de litri anual.
În România, produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in cinci fabrici pozitionate strategic in toate regiunile tarii: Ploiesti, Iasi, Timisoara, Oradea, iar incepând cu 2002, si la Vatra Dornei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata