Combinatul Siderurgic Galați face angajări

Prin intermediul Școlii de Ucenici, Combinatul Siderurgic Galați angajează anul acesta peste 200 de muncitori. Programul a fost regândit, anul trecut, și are trei campanii de recrutare, în lunile aprilie, august și noiembrie.

„Vom recruta, practic, continuu. Ne pregătim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada următoare. Vrem muncitori dornici să învațe, să se dezvolte profesional – individual și în echipe – și care pot lucra asiduu și sigur”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului.

Mihaela Crăciun, directorul de resurse umane al Combinatului, a transmis că, prin intermediul Școlii de Ucenici, compania oferă absolvenților de liceu și de școli profesionale, dar și persoanelor cu experiență, oportunitatea „unei cariere de lungă durată, într-un mediu aflat într-o permanentă dezvoltare”.

În urma evenimentului “ReDescoperă Combinatul”,
mulți dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutați, iar
cei interesați au vizitat, combinatul, au văzut echipamente – cheie și au discutat cu siderurgiști.

Este în pregătire și „Săptămâna Porților Deschise pentru Educație”, când elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria oțelului și cu oferta de ucenicie. Compania mai are parteneriate cu Liceele “Paul Dimo” din Galați și „Costache Conachi” din Pechea, cu școli profesionale locale, precum și cu Agenția Județeană petru Ocuparea Forței de Muncă.

Școala de Ucenici a Combinatului Siderurgic din Galați a pregătit, până acum, circa 500 de muncitori.

sursa wall-street.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata