Compania DIGI a anunțat că desfășoară campania #DIGIDays, prin care oferă 50% reducere, timp de 6 luni

8

În perioada 11 – 17 octombrie, compania DIGI a anunțat că desfășoară campania #DIGIDays, prin care oferă 50% reducere, timp de 6 luni, clienților existenți în rețea. Mai mult, oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro  sau în contul de client, și se aplică abonaților existenți care contractează servicii noi, extraopțiuni sau fac upgrade-uri.

 

Cine beneficiază de reducerea de 50%

Clienții DIGI care au activ minimum un serviciu și doresc fie să adauge unul sau mai multe servicii din portofoliul companiei, fie să realizeze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV și doresc să beneficieze de avantajele acestei oferte, accesează site-ul DIGI.ro. Astfel, oferta se poate activa direct din pagina principală sau din „Contul meu”, secțiunea „Serviciile mele”, selectând serviciul nou sau pe cel pentru care doresc upgrade, respectiv una sau mai multe extraopțiuni TV.

Reducerea de 50% se aplică în primele 6 luni doar serviciilor și extraopțiunilor TV adăugate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei Digi Days. Beneficiile pe care #DIGIDays le aduce clienților existenți sunt valabile pentru contractele noi încheiate pe o durată de 24 de luni.

Cea mai extinsă rețea de fibră optică

În România, compania DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații cu cea mai extinsă și mai modernă rețea de fibră optică din țară, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuințe. Compania este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

De asemenea, potrivit aceleiași surse, DIGI ocupă prima poziție, după cota de piață deținută, și pe segmentul serviciilor de retransmisie a programelor de televiziune (61% market share) și pe cel al telefoniei fixe (39%). În plus, DIGI este prima opțiune a clienților care vor să își schimbe operatorul de servicii fixe și mobile. Cu peste 3 milioane de numere de telefonie portate, compania este lider detașat în segmentul portabilității.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata