Compania Hexi Pharma, pusă sub acuzare

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, au declarat vineri, 13 mai, surse judiciare.

Punerea sub acuzare vine după ce patronul firmei, Dan Condrea, şi directorul general, Flori Dinu, au fost audiaţi la Parchet, iar zeci de angajaţi au dat declaraţii în faţa anchetatorilor.

Procurorii au deschis săptămâna trecută un dosar penal având ca obiect informaţiile vehiculate în spaţiul public privind dezinfectanţii produşi de firma Hexi Pharma. Parchetul anunţa atunci că urmărirea penală a fost începută pentru faptă, respectiv infracţiunile de zădărnicire a combaterii bolilor şi falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse.

Sâmbăta trecută, anchetatorii au efectuat percheziţii la sediul şi punctele de lucru ale Hexi Pharma, precum şi la 25 de unităţi sanitare de pe raza a 21 de judeţe şi din municipiul Bucureşti, de unde au fost ridicate probe şi documente. Tot atunci, procurorii au făcut percheziţii şi la domiciliul lui Dan Condrea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata