Ness Technologies România a rămas fără manager

Divizia din România a companiei americane Ness Technologies a ramas fara manager zonal, dupa ce detinatorul acestei functii, Dragos Nicolaescu si-a dat luni (21 septembrie 2009) demisia.

Potrivit unui comunicat oficial al companiei “Nicolaescu a decis sa renunte la functia de Country Manager pentru România, intentionând sa se dedice unor proiecte personale, care sunt independente de pozitia detinuta pâna acum in cadrul companiei”.

Activitatea lui Dragos Nicolaescu in cadrul NESS România se va incheia la data de 15 octombrie 2009, iar pâna la numirea unui nou Country Manager, compania va fi condusa, temporar, de o nou-infiintata echipa de management – Country Management Team – care va urma strategia deja stabilita.

Din noua echipa vor face parte: Otakar Smolik, SVP Business Development Ness Europe, Gabriel Mardarasevici, care va conduce departamentul de vânzari a Ness România, iar Gabriel Cozma se va ocupa de problemele legate de implementarea de proiecte.

În România, divizia grupului american are mai bine de 15 ani de activitate pe piata locala de IT, fiind cel mai important furnizor de servicii specializate din regiune pentru sectorul utilitatilor.

Compania, care are circa 150 de angajati in sucursalele deschise in Bucuresti si Iasi, este inclusa in topul primilor 3 integratori de sisteme ERP (solutie privind managementul resurselor unei organizatii) si furnizori de servicii IT de tip ERP.

Ness Technologies (NASDAQ: NSTC) detine o expertiza specializata in dezvoltarea de produse software, integrare de sisteme, dezvoltarea de aplicatii, consultanta si distributie de software, are 7.800 de angajati in intreaga lume si isi desfasoara activitatea in 18 tari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata