Compania Tarom, desemnată ”Linia Aeriană a Anului 2014”

Compania Tarom a fost desemnată „Linia Aeriană a Anului 2014”, în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Premiilor de Excelență – cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului și ospitalității din România, se arată într-un comunicat remis luni.

Compania Tarom a fost declarată câștigătoare din nouă companii aeriene finaliste.

În cadrul evenimentului, desfășurat în perioada 22-23 mai, au fost desemnați câștigătorii celor cinci categorii anunțate în competiție: turism, restaurante, hoteluri, agrement și recunoaștere pentru experiență și excelență.

„Doresc să mulțumesc în numele companiei Tarom atât organizatorilor, cât și juriului, pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Compania Tarom nu a arătat încă ce poate oferi. Vom fi mai competitivi, vom fi mai prezenți în piață și ne vom orienta și mai mult către client, oferindu-i cele mai bune servicii’, a declarat Christian Heinzmann, directorul general al Tarom, în cadrul festivității de premiere.

Compania TAROM a fost înființată în 1954, iar din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata