Comtest va furniza ANCOM patru sisteme de monitorizare spectrală cu capacităţi de geolocaţie, pentru 9,31 milioane de lei

18

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a atribuit companiei Comtest un contract în valoare de 9,316 milioane de lei, fără TVA, pentru furnizarea a patru sisteme de monitorizare spectrală cu capacități de geolocație, potrivit unui anunț publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul a fost atribuit prin licitație deschisă, iar criteriul a fost prețul cel mai scăzut.

Inițial, contractul a fost estimat la 9,320 milioane de lei, fără TVA, dar la final valoarea acestuia a ajuns la 9,316 milioane de lei, fără TVA. Acesta vizează furnizarea a patru sisteme de monitorizare spectrală cu capacități de geolocație și are ca obiect livrarea de echipamente și software, inclusiv prestarea de servicii privind proiectarea sistemelor, instalarea și integrarea echipamentelor și software-urilor, punerea în funcțiune și efectuarea testelor de acceptanță pentru toate sistemele, precum și instruirea utilizatorilor, în conformitate cu cerințele minime obligatorii prevăzute în caietul de sarcini.

Contractul intră sub incidența acordului privind contractele de achiziții publice și nu poate fi subcontractat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata