Dedeman ţine sub tăcere deschiderea unui nou magazin la Iaşi, în timp ce la Timişoara se pregăteşte de inaugurare

– Retailerul de materiale de construcţii Dedeman se pregăteşte să deschidă, pe data de 30 iulie, la Timişoara, cel de-al 20-lea magazin al reţelei.

În ceea ce priveşte deschiderea unui nou magazin în Iaşi, zona Bucium, reprezentanţii companiei au refuzat să furnizeze informnaţii, cu toate că întrebările au fost adresate printr-o solicitare oficială, în concordanţă cu politica de comunicare a firmei.

Acest fapt iscă întrebarea dacă retailerul îşi va menţine intenţia de a amenaja un al patrulea centru comercial în zona cu cea mai intensă dezvoltare imobiliară a Iaşului sau încă îşi mai face o serie calcule de rentabilitate.

Cert este că Agenţia pentru Protecţia Mediului a avizat PUZ-ul „Construire centru comercial show room, depozit materiale de construcţii”, în strada Bucium, nr. 26, pentru beneficiarul Dedeman SRL Bucureşti, semn că demersurile de autorizare a investiţiei se apropie de sfârşit.

 

Dragoş Pavăl, preşedinte: „Suntem hotărâţi să continuăm extinderea reţelei”

Reprezentanţii companiei au comunicat faptul că magazinul din Timişoara este construit pe un teren cu o suprafaţă de 31.000 mp şi reprezintă o investiţie de 17 milioane euro. Din suprafaţa totală, 14.500 mp deservesc spaţiul de vânzare pentru cele peste 45.000 de produse din portofoliu.

„Într-o perioadă dificilă, pe fondul recesiunii economice, am finalizat în acest an patru magazine noi în Braşov, Craiova, Arad şi acum la Timisoara. Estimarea privind creşterea cifrei de afaceri cu 15% faţă de 2009, în euro, pentru anul 2010, rămâne neschimbată. Aceasta se bazează pe faptul că în primul semestru al acestui an am înregistrat o creştere cu peste 15% a vânzărilor. Astfel, suntem hotărâţi să continuăm extinderea reţelei fiind atenţi la evoluţia pieţei cu oportunităţile şi ameninţările acesteia”, a comunicat Dragoş Pavăl, preşedinte Dedeman SRL.

Citește și
4 Comentarii
 1. marius spune

  sint sigur ca nu-s bani castigati corect pt ca altfel n-ar risca pe asa piata sa-i piarda.

  asta-i reclama mascata oameni buni; perfidia e in singe

  si e dureros sa vezi cat se fura si cati hoti sint…dezastru

  sau poate nu e asa,

 2. mitocariu spune

  Am cumparat de curand de la dumneavoastra in valoare de 3500 lei pt interior…..fara sa mai vorbim daca cumulez tot ce s-a cumparat in decurs ajung la 10000 lei.Sunt profund dezamagit de ceea ce mi s-a intamplat.Printre marfa cumparata am avut” surpriza”sa gasim 16 pachete de parchet stricat…..am adus la cunostinta aceasta problema dar am fost jigniti si invinovatiti pe nedrept.Noi am urmarit cantitativ daca corespunde cu factura la cate produse au fost cumparate si nu puteam desface toate pachetele cu parchet sa vedem starea lui…..si-au batut joc si la propriu si la figurat.Sa va fie rusine….pt ca noi am descarcat fiecare lucru la mana din masina in prezenta soferului dumneavoastra…..iar daca era sa gresim noi cu ceva stricam un pachet dar nu 16……au fost ceva rebuturi ce nu v-au trebuit voua si mi-ati bagat pe gat mie…..nu-i nimic vom sesiza PROTECTIA CONSUMATORULUI……cineva trebuie sa faca dreptate…..

 3. daniel spune

  FIRMA DE HOTI DEDEMAN….MANA IN MANA CI CLUBUL DINAMO….CE VREI MAI MULT????DACA AI DAI IN JUDECATA PIERZI BANI SI TIMP….IAR DE CASTIGAT IN INSTANTA….NU VAD CUM…

 4. pentru mitocariu spune

  1 : … daca ai luat marfa pe carucior … nu te-ai uitat ?

  sa zicem ca ai lasat marfa in magazin , „sa ti se aduca acasa” si ti le-a adus soferul, cand le-ai descarcat, n-ai vazut ?! totusi sunt 16 pachete !

  2 : la 16 pachete, crede-ma ca si femeia de servici se intreaba ce s-a intamplat, apoi sa mai fi apelat si la un reprezentant de vanzari!

  3 : nu se tin 16 pachete de marfa stricata la raft! esti prost informat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata