Dedeman ţine sub tăcere deschiderea unui nou magazin la Iaşi, în timp ce la Timişoara se pregăteşte de inaugurare

33

– Retailerul de materiale de construcţii Dedeman se pregăteşte să deschidă, pe data de 30 iulie, la Timişoara, cel de-al 20-lea magazin al reţelei.

În ceea ce priveşte deschiderea unui nou magazin în Iaşi, zona Bucium, reprezentanţii companiei au refuzat să furnizeze informnaţii, cu toate că întrebările au fost adresate printr-o solicitare oficială, în concordanţă cu politica de comunicare a firmei.

Acest fapt iscă întrebarea dacă retailerul îşi va menţine intenţia de a amenaja un al patrulea centru comercial în zona cu cea mai intensă dezvoltare imobiliară a Iaşului sau încă îşi mai face o serie calcule de rentabilitate.

Cert este că Agenţia pentru Protecţia Mediului a avizat PUZ-ul „Construire centru comercial show room, depozit materiale de construcţii”, în strada Bucium, nr. 26, pentru beneficiarul Dedeman SRL Bucureşti, semn că demersurile de autorizare a investiţiei se apropie de sfârşit.

 

Dragoş Pavăl, preşedinte: „Suntem hotărâţi să continuăm extinderea reţelei”

Reprezentanţii companiei au comunicat faptul că magazinul din Timişoara este construit pe un teren cu o suprafaţă de 31.000 mp şi reprezintă o investiţie de 17 milioane euro. Din suprafaţa totală, 14.500 mp deservesc spaţiul de vânzare pentru cele peste 45.000 de produse din portofoliu.

„Într-o perioadă dificilă, pe fondul recesiunii economice, am finalizat în acest an patru magazine noi în Braşov, Craiova, Arad şi acum la Timisoara. Estimarea privind creşterea cifrei de afaceri cu 15% faţă de 2009, în euro, pentru anul 2010, rămâne neschimbată. Aceasta se bazează pe faptul că în primul semestru al acestui an am înregistrat o creştere cu peste 15% a vânzărilor. Astfel, suntem hotărâţi să continuăm extinderea reţelei fiind atenţi la evoluţia pieţei cu oportunităţile şi ameninţările acesteia”, a comunicat Dragoş Pavăl, preşedinte Dedeman SRL.