Delgaz Grid investeşte 3,2 milioane de lei pentru modernizarea reţelei din judetul Sibiu

Pentru anul acesta investiţii în valoare totală de 3,2 milioane de lei, ale companiei Delgaz Grid, pentru înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaz din judeţul Sibiu, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

Lucrările vizează modernizarea reţelei de distribuţie gaze naturale pe o lungime de 4,5 kilometri.

„Funcţionarea în condiţii de siguranţă a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat şi în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiţii. Suntem pe deplin conştienţi că niciun efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranţa şi creşterea calităţii serviciilor pentru clienţi”, a declarat directorul general al Degaz Grid, Csulak Ferenc.

„unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuire a conductelor şi branşamentelor de gaz, pe o lungime de aproape 2,5 kilometri, se va derula la Bîrghiş, iar în municipiul Sibiu vor fi înlocuiţi 1,7 kilometri de conducte şi branşamente pe strada Dorobanţilor,”potrivit sursei citate.

Anul trecut, Delgaz Grid a investit în judeţul Sibiu circa 1,3 milioane de lei pentru înlocuirea a 4,2 kilometri de conducte şi branşamente gaze naturale, cele mai importante investiţii fiind la Copşa Mică, unde au fost modernizaţi 3,3 kilometri de conducte şi branşamente. Totodată, reţeaua a fost extinsă cu peste trei kilometri pentru conectarea unor noi consumatori.

Sursa: Agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata