DPD România: Numărul de colete primite de ieșeni a crescut cu 10% anul acesta

  • Fashion, home & deco, electro-IT, industriile care au generat cele mai multe livrări în Iași

București, 2 noiembrie 2017 – DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, a livrat la Iași cu circa 10% mai multe colete în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă din 2016. Cele mai multe colete au fost expediate în perioada 1-8 Martie și de Paște, compania preconizând o nouă creștere a volumului de livrări în perioada Black Friday – Crăciun.

Potrivit datelor furnizate de companie, ieșenii au generataproape 4% din totalul comenzilor livrate de DPD la nivel național.

În ceea ce privește numărul coletelor expediate de ieșeni, peste 3% dintre ele au avut destinații internaționale de livrare, majoritatea fiind trimise către Italia, Germania, Marea Britanie, Spania și Franța. La nivel național, cele mai multe expedieri din Iași au avut ca destinație București, Timișoara, Cluj, Iași și Constanța.

„Rezultatele înregistrate în primele nouă luni ale anului vin pe fondul unui an productiv, în care o bună parte a investițiilor companiei au fost canalizate spre dezvoltarea unor soluții logistice și software. Toate aceste acțiuni au un rol important în fluidizarea întregului proces de livrare, avantajele fiind atât de partea curierilor, cât și a clienților noștri, persoane fizice și juridice. Ne așteptăm ca evoluția înregistrată în primele nouă luni să se mențină până la finalul anului, mai ales că vor urma Black Friday și Crăciunul, două perioade tradițional aglomerate, în care volumul de livrări crește considerabil”, declară Lucian Aldescu, CEO al DPD România.

Despre DPD

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoașterea pieței locale și cele 2 servicii Predict și PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experiență de livrare atât expeditorilor, cât și destinatarilor.

Cu o echipă de peste 1,200 de angajați și francizori și având acces la o rețea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual peste 10 milioane de colete.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata