Endava şi Worldpay, parteneriat strategic de peste 45 milioane de lire sterline

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din Europa, a semnat un parteneriat strategic în valoare de peste 45 de milioane de lire sterline (aproximativ 55,5 milioane euro), pe o perioadă de trei ani, cu Worldpay, procesator de vârf din Marea Britanie, au anunțat reprezentanții companiilor.

Endava devine, astfel, principalul partener Worldpay din regiune ca integrator de sisteme pentru programul de transformare a infrastructurii IT a Worldpay, care are în vedere dezvoltarea generației următoare de platforme de plăți electronice, simultan cu dezvoltarea continuă a platformelor software deținute de Worldpay și asigurarea suportului pentru acestea.

„Este o oportunitate deosebită pentru noi să fim implicați în acest program complex de transformare a platformei de plăți a Worldpay, într-un moment în care plățile online și cele de pe echipamente mobile au căpătat o amploare incredibilă. Este îmbucurător faptul că, după ce am lucrat îndeaproape în ultimii doi ani, Worldpay a decis încheierea unui parteneriat pe termen lung. Acest lucru este o confirmare a capacității de livrare a echipelor noastre de dezvoltare din Europa de Est’, a afirmat directorul general al Endava, John Cotterell.

În prezent, peste 200 dintre angajații Endava, din centrele din România și Moldova, sunt implicați în proiecte de dezvoltare software livrate pentru Worldpay.

Endava are peste 1.100 de persoane angajate în sediile din București, Cluj și Iași.

Worldpay este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plăți la nivel global, care procesează zilnic milioane de tranzacții de plăți internaționale, platforme de plăți globale, plăți alternative, management de risc, plăți pe echipamente mobile și la puncte de vânzare.

Endava este o companie privată de servicii IT, înființată în anul 2000, cu mai mult de 1.500 de angajați în 11 sedii din Marea Britanie, Statele Unite, Germania, România, Republica Moldova și Macedonia, și o cifră anuală de afaceri de peste 40 de milioane de lire sterline (50 de milioane de euro). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata