F.G.M. SECURITY, încolţită de Fisc şi cu falimentul la uşă

– După ce Fiscul ieşean a scos la vânzare două terenuri ale F.G.M. SECURITY SRL Iaşi, pentru o datorie de 3 milioane de lei, Tribunalul Bihor a declarat falimentul filialei din Oradea a societăţii de pază şi protecţie.

.
Mai exact, Global Money Recovery IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC F.G.M. Security SRL Iaşi Filiala Oradea, a cerut deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă şi trecerea direct în faliment a firmei.

Dacă speră să mai scoată un ban de la societatea falimentară, creditorii societăţii F.G.M. Security SRL Iaşi Filiala Oradea trebuie să se înscrie la masa credală a acestuia, până la data de 8 iunie 2010, prin depunerea cererii de admitere a creanţei.

Prima adunare a creditorilor va avea loc la sediul administratorului judiciar în data de 29.06.2010 la ora 12.

Nici societatea-mamă, cu sediul în Iaşi, nu are o situaţie mai bună. În contul unei datorii de 3 milioane de lei, Directia Generală a Finanţelor Publice Judeţene (DGFPJ) a scos la vânzare (fără niciun succes), în data de 5 mai, două active ale firmei, la preţul de pornire de aproximativ 1,4 milioane de lei.

Este vorba despre un teren arabil extravilan cu suprafaţa de 7.160 de metri patraţi, în localitatea Ciurea, şi un teren cu suprafaţa totală de 47.000 de metri patraţi situat în comuna Gropniţa.

Citiţi şi

Câţi bani “păzesc” firmele de “bodyguarzi”

.

Citește și
5 Comentarii
 1. elvis ion spune

  lucrez la firma de paza FGM SECURITY IASI mai tine, daca nu sa plec in alta parte sa lucrez sa stiu sigur cum vad eu cu datoria care o are nu o acopera

 2. dan ion spune

  Niste excroci,lucrezi pentru ei si cand sa-ti dea salariu trebuie sa te milogesti pe la usile lor.Nu vireaza salariile pe card le dau in mina si cand vor ei, muncesti la ei de prost asa ca luati aminte

 3. Anonim spune

  lucrez pentru ei din 2012 .muncesti primele trei luni degeaba… la galati in halda de zgura iti da kate 50 de lei pe luna (PRIMELE 3 LUNI) dupa incepe sa iti taie…pentru tzinuta.pentru curatenie…si pentru altele… kand sa iei banii trece un pic de jumate din cat trebuie sa iti dea… intra agentii beti in posturi….sefii de tura fac manevre la greu (in special Paius Mihai lucian sef de tura ramas in locul lui Cazacu Bogdan..alt combinator…) isi iau partea de la talibani si tot agentii de pe foisoare cad de prosti. tot ei platesc masinile distruse si isi iau penalizari de 10-15% pentru ca sefii sa ishi bage in buzunare banii scosi pe fierul vechi. Rusine. pacat de firma . era respectata o data acum a ajuns de tot rasul. cine a lucrat sau mai lucreaza stie de ce vorbesc!

 4. IONUT spune

  am o sapt de cand lucrez la halda de zgura din galati.intradevar e mare mancatorie acolo …nu stiu inca cine face combinatiile dar e clar ca isi mai scot si ei niste banii in plus.Ar fii bine sa nu se mai combine cu talibanii ca isi fac rau lor si noua.numai bine

 5. moloz spune

  Bai fratilor care stiti ce le poate capu la astia ? au venit tocmai in Constanta sa ia gardarea trenuri Midia e cv de capu la Moldovenii astia sau sunt panarame?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata