Filip Stoica a preluat mandatul de preşedinte al ANEVAR

Filip Stoica a preluat mandatul de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România, pentru o perioadă de 2 ani, se arată într-un comunicat al ANEVAR.

Membru al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România din anul 1994, Filip Stoica l-a înlocuit astfel pe Adrian Vascu, preşedinte al ANEVAR în perioada 2008 – 2009. Filip Stoica este lector ANEVAR din anul 2006, iar anul trecut a obţinut şi calitatea de MAA – Membru Acreditat ANEVAR.

Este, de asemenea, expert contabil în cadrul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), auditor financiar, membru şi formator în cadrul Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi consultant fiscal, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (CCF).

Filip Stoica este absolvent al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi, Facultatea de Ştiinţe Economice, şi autor al unui număr semnificativ de comunicări ştiinţifice şi lucrări în domeniul economic-financiar. Înfiinţată în 1992, ANEVAR este o societate independentă, care promovează standardele şi practicile profesionale în domeniul evaluării.

ANEVAR are peste 5.500 de membri titulari persoane fizice şi 248 de companii care deţin calitatea de membri asociaţi. Asociaţia este membru al Consiliului pentru Standarde Internaţionale de Evaluare, al Grupului European de Asociaţiilor de Evaluatori (TEGoVA) şi al Asociaţiei Mondiale a Organizaţiilor de Evaluatori, stabilind relaţii de cooperare şi cu alte institute de profil din SUA şi Europa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata