Firma IT Expert Software vrea să își extindă echipele și caută specialiști pe roluri tehnice de programare (PHP)

Foto: https://www.shutterstock.com
76

În ultimii ani, România a dovedit că este o forță în domeniul IT&C, prin dezvoltarea de soluții digitale și platforme care răspund nevoilor de gestionare a informațiilor. Expert Software este o companie de IT&C fondată în anul 2003, care oferă servicii de consultanță, programe informatice și soluții IT, database design, soluții de implementare, migrare și tuning (MYSQL și Oracle). Compania Expert Software este specializată în dezvoltarea aplicațiilor business web based.

În prezent, Expert Software își mărește echipa de specialiști pe roluri tehnice de programare (PHP). Află mai departe mai multe informații despre compania IT Expert Software și despre beneficiile pe care le poți avea ca parte din echipa de programatori PHP!

 

Expert Software, soluții IT complete

 

Compania Expert Software oferă soluții complete pentru desfășurarea în siguranță a comunicării digitale între partenerii comerciali. De asemenea, firma IT Expert Software dezvoltă o serie de aplicații care vin în sprijinul nevoilor companiilor aflate în proces de transformare digitală. Soluțiile software pe care le dezvoltă și le implementează ajută clienții să își gestioneze informațiile și să își automatizeze business-urile. Una dintre aplicațiile dezvoltate este Expert Supplier, un produs ce securizează și automatizează comunicarea digitală dintre partenerii comerciali si arhiveaza documentele financiar contabile.

Platforma Expert Supplier asigură automatizarea transferului de informații, fiind folosită cu succes inclusiv pentru implementarea sistemului RO e-Transport sau RO e-Factura.

Siguranța datelor este prioritară, fiecare document transferat fiind confidențial. Serverele pe care funcționează platforma sunt localizate într-un centru profesional de date, ce deține toate standardele de securitate. Nu există o terță parte care să aibă acces la servere, totul fiind administrat de Expert Software. Peste 3500 de companii din țară și din străinătate folosesc platformele Expert Software pentru a transfera în siguranță date și documente și mai mult de 14000 de useri activi s-au logat pe aceste platforme anul trecut. De asemenea, mai mult de 10 milioane de documente au fost arhivate în mod legal și peste 75 de milioane de documente au fost transferate anul trecut.

Vrei să lucrezi ca programator PHP? Alege echipa Expert Software!

 

Firma IT Expert Software își mărește echipa de specialiști pe roluri tehnice de programare (PHP), care să se implice în proiecte de digitalizare precum Electronic Procurement System, Contract Management and Billing, Advanced Reporting și alte servicii furnizate de platforma de comunicare electronică Expert Supplier.

Sunt necesare cunoștințe legate de:

  • Programare și dezvoltare PHP (nivel mediu/senior (lucrul cu Symfony constituie un avantaj)
  • MySQL, CSS, HTML, JavaScript și jQuery

 

Iată care sunt beneficiile pe care le ai ca angajat la Expert Software:

  • salariu competitiv
  • card de sănătate cu abonament “Extra” la Sanador;
  • team building-uri, petrecere de Crăciun, jocuri de societate;
  • sală de gaming;
  • fructe, cafea și apă;
  • birou modern lângă metrou (Splaiul Independenței nr. 319C, Trust Center, etaj 1 – lângă stația Petrache Poenaru);
  • lucru parțial remote, cu posibilitatea de a alege din mai multe variante, până la o zi la birou la două săptămâni.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online