Floarea Şerban, noul director general al companiei Romarm

Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului se va implica în aplicarea proiectelor de relansare și revitalizare a companiei Romarm, a precizat, joi, ministrul de resort, Mihai Tudose, la ceremonia de învestitură a noului director general al companiei, Floarea Șerban.

Șerban, numită ca urmare a deciziei Consiliului de Administrație al CN Romarm SA, a activat ca secretar de stat în MApN, șef al Direcției Relația cu Parlamentul și asistență juridică din MApN. De asemenea, Floarea Șerban a fost locțiitor al șefului Reprezentanței militare a României la NATO și UE, desfășurându-și întreaga activitate, începând cu anul 1973, în domeniul apărării, se precizează într-un comunicat al MECT, remis joi.

Valoarea contractelor de export încheiate de către CN Romarm SA în anul 2014 (cu livrări și în anul 2015) este de 262 milioane dolari. Valoarea exporturilor efectuate în anul 2014 (mai puțin ultima jumătate a lunii decembrie) este de 85 milioane dolari. O prioritate a managementului companiei este păstrarea, diversificarea și creșterea resurselor financiare.

Compania Națională Romarm SA, cu capital integral de stat, are în componență 15 filiale. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata