GDF Suez România îşi schimbă denumirea în Engie România

Distribuitorul şi furnizorul de gaze şi energie electrică GDF Suez România devine oficial, de luni, 28 martie, Engie România, în cadrul procesului de rebranding la nivel internaţional, potrivit unui comunicat al companiei, remis, luni.

„În septembrie 2015, GDF Suez Energy România anunţă schimbarea mărcii în România în Engie, ca o etapă firească a procesului de rebranding internaţional din GDF Suez în Engie. În continuarea procesului de rebranding, începând cu 28 martie 2016, se schimbă şi denumirea socială a companiei GDF Suez Energy România — entitate prin care se desfăşoară activitatea de furnizare de gaze naturale, electricitate şi servicii pentru clienţi casnici şi industriali şi care deţine participaţii şi în alte filiale — în Engie România”, potrivit comunicatului.

Tot de luni, Distrigaz Confort, filiala de servicii energetice, va fi redenumită Engie Servicii. Filiala este activă din 2009 pe piaţa din România, are un portofoliu de 650.000 de clienţi pentru servicii energetice integrate de siguranţă şi confort (întreţinerea instalaţiilor de gaze naturale şi a centralelor termice) şi de eficienţă energetică.

Denumirea socială a filialei de distribuţie de gaze naturale, Distrigaz Sud Reţele, va rămâne neschimbată, la fel ca şi cele ale filialelor de producţie de electricitate — Brăila Winds şi Alizeu Eolian.

Grupul de companii Engie România deserveşte în prezent un portofoliu de 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de 18.500 kilometri, deţine o capacitate de producţie de electricitate din surse regenerabile de 100 MW şi are aproximativ 3.650 de angajaţi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata